Vill du hjälpa till - anmäl ditt intresse här

LÄS MER

Vi upplever en ansträngd tid just nu. Verksamheterna i samhället ställer om för att anpassa sig till situationen och omställningen gör tillvaron annorlunda för många människor. Vi planerar för att klara en påfrestning under längre tid. 

Redan i dag har vi ett ansträngt läge inom stöd, vård och omsorg men även inom andra områden. Därför behöver vi fler medarbetare. Vill du hjälpa till - anmäl ditt intresse i e-tjänsten.

Inom vård och omsorg håller vi på att ta fram en snabbutbildning för de som vill arbeta inom yrket men inte gjort det på ett tag.

Information om intresseanmälan
Du anmäler ditt intresse för att hjälpa till via denna e-tjänst, sedan tar vi kontakt med dig om vi har behov av din hjälp. E-tjänsten planeras vara öppen till augusti 2020 och de uppgifter du lämnar sparas till december 2020. Därefter kommer dina uppgifter att raderas.

Är du intresserad av en ordinarie tjänst, tidsbegränsad eller tillsvidareanställning, hänvisar vi till lediga jobb inom Lycksele kommun. Du som redan är anställd i Lycksele kommun och önskar jobba mera kan vända dig till närmste chef eller anmäla ditt intresse i den interna e-tjänsten. 

Utdrag ur belastningsregistret
Inom några områden kan det vara nödvändigt att visa upp utdrag ur Polisens belastningsregister.
Det söker du här: Ansök om registerutdrag ur Polisens belastningsregister

Personbevis, uppehållstillstånd och arbetstillstånd
För att kunna arbeta hos oss behöver du uppfylla rätten för att kunna arbeta i Sverige. Om du blir kallad till intervju behöver du därför ha med dig ett personbevis för anställning, som du får hos Skatteverket. Det här gäller alla som kallas till anställningsintervju. Du som inte är svensk medborgare och har medborgarskap utanför EU behöver också ha med ditt uppehållstillstånd och/eller arbetstillstånd.
För mer information se Skatteverkets sida: Här hittar du personbevis för anställning

Lyckseles näringsliv
E-tjänsten syftar i första hand till att säkerställa personal till de samhällsviktiga yrken som kommunen ansvarar för, men du kan även använda den om du är intresserad av att hjälpa till inom det privata näringslivet. Näringslivskontoret vid Lycksele kommun samordnar information och kontakter för det privata näringslivet.

Hjälpa till som volontär i samhället
Vill du ställa upp som volontär för att stötta vid enstaka tillfällen eller specifika moment ber vi dig att kontakta frivilligorganisationer så som Röda Korset.
Bli volontär - Röda Korsets webbplats

Frågor om e-tjänsten

HR-enheten
mailbox-loner@lycksele.se
0950-162 00

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen

Fråga om inloggning

Om du väljer att logga in hämtas vissa uppgifter automatiskt från exempelvis Skatteverket. Om du loggar in sparas också ditt ärende under "Mina sidor". Där återfinner du även dina övriga ärenden tillsammans med registrerade personuppgifter och eventuella köplatser eller bokningar som du gjort.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa