Ansökan/uppdatering av lånekort hos Tannbergsskolans skolbibliotek och V8-biblioteken.

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

För att kunna låna den fack- och skönlitteratur som eleverna behöver i sina studier så behövs ett aktivt lånekort hos V8-biblioteken. 

Även om eleven redan har ett lånekort hos V8-biblioteken måste ni fylla i lånekortsansökan, så vi får aktuella uppgifter. Det är endast via sms och mejl som skolbiblioteket kontaktar eleven. Elever som inte har ett mobilnummer eller i andra hand en mailadress kommer vid skolstart vara spärrade från lån och måste då kontakta bibliotekspersonalen för åtgärd.

Jag accepterar V8-bibliotekens låneregler och att mina personuppgifter samt mina aktuella lån och reservationer registreras i ett gemensamt datasystem för V8-biblioteken. Dessa uppgifter omfattas av Offentlighets- och sekretesslagen. Det innebär att all personal på biblioteken har tystnadsplikt. Personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen.

I V8-biblioteken ingår, Dorotea, Lycksele, Malå, Norsjö, Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Åsele.

För barn och ungdomar under 18 år ska ansökan skrivas under av vårdnadshavare då de ansvarar för barnets lån. Från 13 års ålder erbjuder biblioteket barnet att själv hantera och kontrollera sina lån i större utsträckning. Vårdnadshavares ansvar kvarstår dock. Eventuella fakturor kommer liksom tidigare att skickas direkt till vårdnadshavare.

Frågor om e-tjänsten

Kundtjänst
kundtjanst@lycksele.se
0950-166 00

Personuppgiftsansvarig

Myndighetsnämnden

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa